Gördes’in yeni Emniyet Amiri Serdar Kılıç göreve başladı

Gördes’in yeni Emniyet Amiri Serdar Kılıç göreve başladı

Gördes’in yeni Emniyet Amiri Serdar Kılıç göreve başladı

Gördes İlçe Emniyet Amiri Vekili Selim Elmas’ın tayin olmasının ardından yerine atanan Serdar Kılıç, emniyet amiri vekili olarak görevine başladı.
Amasya’da 1993 yılında doğan, ilk ve ortaöğrenimini memleketi Amasya’da tamamlayan Kılıç, Mersin Üniversitesi Bilgi Yönetimi Bölümünden mezun olduktan sonra 2018 yılında Ankara Gölbaşı Polis Akademisini bitirdi. 2018 yılında Manisa’nın Salihli ilçesine atanan Kılıç, yaklaşık 4 yıldır çeşitli birimlerde görev yaptı.
Gördes ilçesine atanan Serdar Kılıç, "Gördes ilçesi güzel ve şirin bir ilçe geldiğim ortamla aynı hiçbir yabancılık çekmeyeceğim. Gördes emniyetinde çalışma arkadaşlarımızla birlikte ilçemizde huzuru ve güveni yasalar çerçevesinde sağlamaya çalışacağız. Gördes İlçe Emniyet Amirliğimiz olarak tüm vatandaşlarımıza kapımız daima açık. İlçe halkımızın can ve mal güvenliği bizim için çok önemli. Görev süremiz boyunca en iyi şekilde 7-24 halkımıza hizmet vermek için ekip arkadaşlarımla görevimizin başındayız." dedi.


Yurt Dünya 16.08.2022 15:28:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Kar yağışıyla beyaza bürünen Sertavul Yaylası dronla görüntülendi

2

Sanal kumar oyunları çocukları hedef alıyor

3

Altınbeşik Mağarası'nın yürüyüş yolu çelik kafesle korunacak

4

Narenciye ihracatı 2025'te Türkiye'ye 1 milyar 477 milyon 58 bin dolar kazandırdı

5

Gönüllüler, görme engelliler için kitapları "konuşturuyor"

6

GÜNCELLEME - Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

7

Manavgat'ta Doğu Türkistan konferansı düzenlendi

8

Antalya'da "Ölçülebilir mi güzellik? İdeadan günümüze estetik yargı" söyleşisi düzenlendi

9

Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

10

Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı