Gördesli Hüseyin’in yüzü büyükşehirle güldü

Gördesli Hüseyin’in yüzü büyükşehirle güldü

Gördesli Hüseyin’in yüzü büyükşehirle güldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesi Kayacık Mahallesi’nde ikamet eden 13 yaşındaki Hüseyin Sakak’a akülü tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Akülü sandalyesini ilk kez kullanan Hüseyin’in mutluluğu gözlerinden okundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, dezavantajlı grupların sosyal hayata katılımını arttırmak ve yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Gördes ilçesi Kayacık Mahallesi’nde ikamat eden; yüzde 80 oranında mental reterdasyon ve serebral palsi teşhisi bulunan Hüseyin Sakak’a akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinasyonu ile zabıta ekiplerinin yardımıyla Kayacık Mahallesi’ne gidildi ve 13 yaşındaki Hüseyin Sakak’a tekerlekli sandalyesi teslim edildi. Gördes Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün de, aileye Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Ergün’e teşekkür etti
Akülü tekerlekli sandalye yardımında bulunulan Hüseyin’in babası Recep Sakak, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Sakak, “Çocuğumuz için yaptığımız başvuru olumlu sonuçlandı ve kısa süre içerisinde akülü sandalyemiz, getirildi. Çocuğumuzun mutluluğu gözlerinden okunuyor. Biz de çok mutluyuz. Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Güncel 12.02.2021 15:03:30 0

İlginizi Çekebilir

1

İskenderun'da okul çevrelerinde denetim yapıldı

2

Antalya'da inşaat firmasına ait depoda çıkan yangın söndürüldü

3

Osmaniye’de feci kaza kamerada: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

4

Osmaniye polisinden yasa dışı bahis operasyonu: 1 milyar TL’lik varlık donduruldu

5

Hatay'da su gider kanalında mahsur kalan kedi ve yavruları kurtarıldı

6

Turkcell'e 1 milyar dolarlık uluslararası murabaha sendikasyonu

7

Konyaaltı ilçesinde afetlere karşı toplanma alanları oluşturuldu

8

Antalya'da bir konteynerde çıkan yangında ölen 6 kişinin cenazesi yakınlarına teslim edildi

9

Davraz Kayak Merkezi bayramda yaklaşık 10 bin ziyaretçi ağırladı

10

Burdur'da 2 kişiyi bıçakla yaralayan şüpheli tutuklandı