Görev yeri değişen 5 kaymakam ve jandarma komutanına veda

Görev yeri değişen 5 kaymakam ve jandarma komutanına veda

Görev yeri değişen 5 kaymakam ve jandarma komutanına veda

Tekirdağ’da Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görev yeri değişen 5 kaymakam ve jandarma komutanına veda yemeği düzenlendi.
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görev yeri değişen Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Muratlı Kaymakamı Ömer Dereci, Hayrabolu Kaymakamı Mehmet Sülün ve Jandarma Genel Komutanlığı’na Yönelik, Emeklilik, Terfi ve Atamalara İlişkin Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile görev yeri değişen Jandarma Komutanı Tuğgeneral Osman Kılıç için veda yemeği düzenlendi.
Düzenlenen Veda Yemeği’ne Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’ın yanı sıra Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Ünal Bingül, Baro Başkanı Av. Sedat Tekneci, Vali Yardımcıları Murat Eren, Osman Abdullah Günaydın, Asalet Karabulut, Kaymakamlar, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel katıldı.
Veda Yemeği’nda konuşan Vali Yıldırım, “Kaymakamlarımıza ve İl Jandarma Komutanımıza Tekirdağ’a yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.


Güncel 18.08.2022 13:17:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi