Görüntü kirliliğinin önüne geçilecek

Görüntü kirliliğinin önüne geçilecek

Görüntü kirliliğinin önüne geçilecek

Düzce’nin gözbebeğinde başlayan Kent Estetiği Projesi kapsamında İstanbul Caddesi ve Millet Bahçesi çevresinde bisiklet kullananlar için park mobilyaları yerleştirilmeye başlandı.
Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla çalışmalar yürüten Düzce Belediyesi tarafından şehir merkezinde bisiklet park alanları oluşturuluyor. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Kent Estetiği Projesi ile 5’li ve 10’lu olmak üzere 23 adet bisiklet park yeri hazırlandı. İstanbul Caddesi üzerinde belirlenen bölgelere konulmaya başlayan bisiklet park mobilyaları caddeye ayrı bir hava kattı.
Millet Bahçesi çevresine de oluşturulacak bisiklet park alanlarıyla Düzceliler bisikletlerini park edip Millet Bahçesinde vakit geçirebilecek. Düzce Belediyesi talebe göre park yerlerini artırabilecek.


Güncel 28.02.2022 20:57:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

2

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

3

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi

4

Antakya ilçesinde tamirhanede çıkan yangın söndürüldü

5

GÜNCELLEME - Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletlinin ehliyetine el konuldu

6

Antalya'da yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma yapıldı

7

Sabiha Gökçen bağlantı portföyüne Slovenya'nın başkenti Lübliyana'yı ekledi

8

OYAK Çimento ARKE Arama ve Kurtarma Ekibi kuruldu

9

Turkcell genç yetenekleri GNÇYTNK programına bekliyor

10

"Yaşayan İnsan Hazinesi" ödüllü ipek böceği yetiştiricisi Emel Duman'a plaket verildi