GQ Türkiye "Men of the Year" özel kategori ödül sahipleri GQ Webinar'da

GQ Türkiye

GQ Türkiye "Men of the Year" özel kategori ödül sahipleri GQ Webinar'da

ISTANBUL (AA) - Samsung Galaxy Z Fold2 sponsorlugunda "Iyi Gelenler" temasiyla gerçeklesen GQ Türkiye "Men of the Year" ödül töreninde kazananlar belli oldu.

Samsung Electronics'ten yapilan açiklamaya göre, ödül sahipleri 15 Kasim Pazar 16.00-18.00 saatleri arasinda Instagram üzerinden canli yayinlanacak GQ Webinar'da "Bizi Ne Kurtaracak?" konusuyla ilgili fikirlerini paylasacak.

GQ Türkiye'nin her yil gerçeklesen "Men of the Year" ödül töreni bu yil, teknoloji devi Samsung'un en iddiali modeli Samsung Galaxy Z Fold2 sponsorlugunda, "Iyi Gelenler" temasiyla gerçeklesiyor.

GQ editörleri, yazarlari, danismanlari ve okurlarinin birlikte seçtigi müzik, spor, bilim, moda, sahne & gösteri, gastronomi, is dünyasi ve sanat dallarinda üretimleri ve duruslariyla "Iyi Gelen" isimlere, ilham verici hikayeleriyle 2020'nin umut kaynagina dönüsen isimsiz kahramanlari da eslik edecek.

Bu yilin en degerli bulunan basliklari, ilk kez hayata geçen "Esitlik", "Centilmenlik", "Cesaret", "Özgünlük" ve "Inovasyon" özel kategorileri.Bu konularda yaptiklari ve fikirleri ile ilham veren isimler, 9 Kasim Pazartesi günü GQ Türkiye Instagram hesabindan canli yayinla açiklandi.

"Esitlik" kategorisinin kazanani oyuncu Boran Kuzum, "Centilmenlik" kategorisinin kazanani oyuncu Engin Öztürk, "Cesaret" ödülünün sahibi ultra maraton sporcusu Özgür Tetik, "Özgünlük" dalinda kazanan sef Maksut Askar ve "Inovasyon" ödülünün kazanani girisimci Ahmet Onur oldu.

Bu yila özel kategorilerin ödül sahibi isimlerle birlikte ayri bir parantez açmak üzere "Bizi Ne Kurtaracak?" basligiyla ilk GQ Webinar ise 15 Kasim Pazar 16.00-18.00 saatleri arasinda canli yayinda gerçeklesecek.

Ödül sahiplerinin kategorilerle ilgili ilham verici konusma ve sohbetlerinden olusacak "GQ Webinar: Bizi Ne Kurtaracak?" hakkinda detaylar GQ Türkiye Instagram hesabinda.





Yurt Dünya 12.11.2020 12:59:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanya'da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

GÜNCELLEME - Antalya'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı

3

Mersin'de 2 kişinin öldüğü, 35 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin servis otobüsü şoförü tutuklandı

4

Adana'da "Aşırılık ve Radikalleşme" projesi kapsamında 8 ülkeden 40 genç bir araya geldi

5

Kahramanmaraş'ta depremzede 300 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi

6

Antalya'da çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

7

Megisti-Kaş Yüzme Yarışı yapıldı

8

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

9

Mersin’de otluk ve ağaçlık alanda çıkan yangın söndürüldü

10

Gazeteci Küçükkaya'nın annesi, denizde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti