Gratis, 25 bine yakın üniversite öğrencisiyle buluştu

Gratis, 25 bine yakın üniversite öğrencisiyle buluştu

Gratis, 25 bine yakın üniversite öğrencisiyle buluştu

İSTANBUL - Gratis, bu yıl ikinci kez düzenlediği "Gratis Kampüste" projesiyle 25 bine yakın öğrenciyle bir araya geldi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Gratis, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla beraber üniversite kampüslerinde ve yurtlarında öğrenciler için etkinler düzenlenen proje kapsamında, Türkiye'nin farklı illerinde bulunan 10 üniversite ve 37 öğrenci yurdunda 25 bine yakın öğrenciyle buluştu.

Türkiye'nin farklı illerinde yer alan 10 üniversitede etkinlik düzenleyen Gratis, projesine bu yıl 11 farklı ildeki öğrenci yurtlarını da ekledi. Proje kapsamında 25 bine yakın öğrenci ile bir araya gelen şirket, üniversite kampüslerinde ve yurtlarında gerçekleştirdiği eğlenceli etkinlikler ve hediyelerle öğrencilerin yeni eğitim ve öğretim yılına güzel başlamalarına katkı sağladı.

Projenin bu yılki ayağı 10 farklı üniversite ve 37 öğrenci yurdunda gerçekleştirildi. Eğlenceli aktivitelerin düzenlendiği proje kapsamında şirket; İstanbul, Edirne, Eskişehir, Ankara, Antalya, İzmir, Balıkesir, Bursa, Sakarya, Muğla, Afyon, Kırıkkale, Amasya, Samsun, Ordu ve Trabzon olmak üzere 16 ildeki öğrencilere ulaştı.

"Gratis Kampüste" etkinliklerinin sonunda öğrenciler kampüslerinde sosyalleşirken şirket, öğrencilerin günlük ihtiyaçlarını karşılayacak ürünlerden oluşan 300 bini aşkın hediye dağıttı. Maruderm, Nivea, Celenes, Bepanthol, Rexona, Dove, Ziaja, Colgate, Emotion, Flormar, Balmy, Petite Maison, Otacı ve Wilkinson'un yanı sıra Gratis'in özel markaları arasında yer alan Beaulis, Bee Beauty, Benri, Hyp Me ve Eklips'in desteğiyle gerçekleştirilen projeyle her yıl binlerce öğrenci ile bir araya gelinmesi hedefleniyor.



Ekonomi 13.11.2023 15:58:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

2

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

3

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

4

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

5

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

6

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

7

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

8

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

9

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı

10

Antalya'da düzenlenen Kınık Tarım Fuarı başladı