Gruplarda Sivas’ı temsil edecekler

Gruplarda Sivas’ı temsil edecekler

Gruplarda Sivas’ı temsil edecekler

Sivas’ta düzenlenen Okullar arası yıldızlar masa tenisi il birinciliği sona erdi. Müsabakalar sonunda kızlarda Süleyman Demirel Ortaokulu, erkeklerde ise Celal Bayar Ortaokulu şampiyon oldu.
Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği organizesinde Sivas’ta Okullar arası yıldızlar masa tenisi il birinciliği müsabakaları düzenlendi.
Mecnun Otyakmaz Spor Salonunda düzenlenen il birinciliğine 26 erkek ve 18 kız takım katılarak kıyasıya mücadele etti.
Zorlu müsabakalar sonunda erkeklerde Süleyman Demirel Ortaokulu şampiyon olurken, Danişment Ortaokulu ikinci, Şehit Üsteğmen Nizamettin Sungur Ortaokulu üçüncü ve Kadıburhanettin İ.H.O.O ise dördüncü oldu. Kızlarda ise Celal Bayar Ortaokulu şampiyon olurken, Ülkü İmamhatip Ortaokulu ikinci, Şehit Cüneyt Erkan Ortaokulu üçüncü ve Danişment Ortaokulu ise dördüncü oldu.
Kızlar ve erkeklerde şampiyon olan okullar, grup maçlarında Sivas’ı temsil etmeye de hak kazandı.


Spor 30.01.2023 16:18:47 0

İlginizi Çekebilir

1

QNB Türkiye küresel ölçekte ilk İklim Geçiş Tahvil ihracını gerçekleştirdi

2

Hatay'da anne adayları doğum korkularını gebe okulundaki eğitimlerle aşıyor

3

Doğu Akdeniz'in derinliklerine inen dalgıçlar canlıların renkli dünyasını görüntüledi

4

SYS Grup Türk savunma sanayisini Baltık bölgesinde temsil edecek

5

Burdur'da 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

6

Türk yazılımcı ve tasarımcılar İstanbul'da ödüllendirildi

7

Adana'da evinde 2 silah, el bombası ve patlayıcı ele geçirilen zanlı tutuklandı

8

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

9

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

10

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı