Gülşah Duman, İzmit Belediyespor’da

Gülşah Duman, İzmit Belediyespor’da

Gülşah Duman, İzmit Belediyespor’da

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden İzmit Belediyespor, kadrosunu deneyimli oyun kurucu Gülşah Duman’la güçlendirdi.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen ve Avrupa kupalarına iddialı bir şekilde giriş yapmayı isteyen İzmit Belediyepor, kadrosuna bir takviye daha yaptı. Daha önce Erica Wheeler, Egle Siksnuite, Milica Jovanovic ve Kübra Erat gibi yıldızları renklerine bağlayan İzmit Belediyespor, Gülşah Duman’la sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.
Kariyerine Beşiktaş’ın altyapısında başlayan ve İstanbul Üniversitesi ile 2014-2015 sezonunda EuroCup’ta yarı final başarısı gösteren tecrübeli oyuncu, yıldız, genç ve Ümit Milli takımlarında da yer aldı. İstanbul Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi, Orduspor, Mersin Basketbol Kulübü, Bornova Beckerspor, Abdullah Gül Üniversitesi, Samsun Canik Belediyesi, Kayseri Basketbol Spor Kulübü ve Edremit Belediyesi Gürespor Basketbol Takımlarının da formasını terleten 1.74 boyundaki başarılı oyun kurucu, 2019-2020 Kadınlar Basketbol 1. Lig’inde çıktığı 21 maçta 11 sayı 3.29 ribaund ve 4.19 asist ortalamasıyla oynadı.


Spor 12.06.2020 11:40:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Kış aylarında migren atakları hava değişimiyle şiddetleniyor

2

Hatay'da son kullanma tarihi geçmiş şekerleme, çikolata ve cips imha edildi

3

Adana'da evlilik kredisi alan gençlere evlilik öncesi ve bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

4

Tescilli turpları hasat eden çiftçilerin Savrun Çayı'ndaki zorlu yıkama mesaisi başladı

5

Yöresel ürün markalarını oluşturan gelin görümce, 60 kişiye istihdam sağladı

6

Garanti BBVA CDP'den üç temada "A" alarak sürdürülebilirlikte küresel liderler arasına girdi

7

Huawei Dubai'de yeni nesil amiral gemisi cihazlarını tanıttı

8

Prof. Dr. Aziz Gül: İyi bal donar, endişe etmeyin

9

Polis, oltalama ve yatırım dolandırıcılığına karşı sanal devriyesini artırdı

10

Osmaniye’de safran yetiştiriciliğinden olumsu sonuçlar alınmaya başlandı