Gülsoy;Vatandaşımızı Tatmin Edici Bir Asgari Ücret Açıklandı

Gülsoy;Vatandaşımızı  Tatmin Edici Bir Asgari Ücret Açıklandı

Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Seydi Gülsoy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı asgari ücretini açıkladı. Asgari ücret 2023 yılında 8506 lira oldu. Artış yüzde 54.66 seviyesinde gerçekleşti.

Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Seydi Gülsoy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı asgari ücretini açıkladı. Asgari ücret 2023 yılında 8506 lira oldu. Artış yüzde 54.66 seviyesinde gerçekleşti.

Çalışan kesimin yüzünü güldüren bu gelişmenin ışığında AK Parti Osmaniye İl Başkanı Seydi Gülsoy’da değerlendirmelerde bulundu.

Gülsoy; “Her yıl olduğu gibi bu yılda çalışan ve işveren temsilcileri bakanlık nezdinde bir araya gelerek yeni asgari ücretin belirlenmesi için yoğun bir şekilde çalışmışlar ancak ortak bir rakam üzerinde mutabakata varamamışlardır. Hükümetimiz bu konuda inisiyatif kullanarak çalışanların refah seviyesini gözeterek yeni rakamı açıklamıştır. Yeni açıklanan asgari ücretin sene içerisinde beklenmeyen bir durum olduğunda ara düzenleme yapılabileceğini, hiç kimsenin hakkının zayii olmayacağı bir strateji ile hareket edilmiştir.” dedi

MİLLETİMİZ İÇİN VARIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın asgari ücreti açıklamasının ardından tüm kesimlerin rahat bir nefes aldığı ve açıklanan rakamın beklentilere uygun olduğunu belirten AK Parti Osmaniye İl Başkanı Seydi Gülsoy; Yatırım, istihdam, üretim, ihracat, cari fazla yoluyla büyüme gayretlerinin sonucunda ülkemiz 37,6 Milyon kişilik istihdamla tarihin en yüksek çalışan rakamlarına ulaşmıştır. Türkiye Yüzyılı programımızla birlikte yaptığımız her hamle büyük ve güçlü Lider Ülke Türkiye’nin inşaası sırasında toplumun tamamının refah seviyesinin artmış bir hale dönüşmesi için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyoruz. İnşallah 2023 seçimleri ile kazanan Cumhur İttifakı olacak ve böylelikle kimse kaybetmeyecek, kazanan tüm Türkiye ve dünya mazlumları olacaktır.” dedi.



Osmaniye 23.12.2022 14:34:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de uçurtma şenliği

2

Adıyaman'daki şehitler göz yaşlarıyla memleketlerine uğurlandı

3

Osmaniye'de 5 düzensiz göçmen yakalandı

4

Hemşehrimiz Şehit Oldu

5

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

6

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

7

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

8

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

9

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

10

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi