Gülüç’te sünnet şöleni düzenlenecek

Gülüç’te sünnet şöleni düzenlenecek

Gülüç’te sünnet şöleni düzenlenecek

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi’nde 7. Geleneksel Sünnet Şöleni 14 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek.
Gülüç Belediyesi tarafından 14 Ağustos Cumartesi günü Sahil Kafeterya’da düzenlenecek sünnet şöleninde sürpriz eğlenceler olacağı ifade edildi.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan M. Demirtaş, bu yıl 7’ncisi yapılacak olan sünnet şöleni için yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Gülüç Belediyesi olarak Geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şölenleri sizlerin desteğiyle devam ediyor. 14 Ağustos Cumartesi günü saat: 11.00’da Sahil Kafeterya yerimizde düzenlenecek olan sünnet şölenimizde sürpriz eğlenceler ve animasyon gösterileriyle başlayacak ardından Kur’an-ı Kerim okutulacaktır. Bu özel günümüzde tüm halkımız davetlidir.”


Güncel 12.08.2021 10:30:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de öğrenciler “Seyit Onbaşı” tiyatrosuyla Çanakkale ruhunu yaşattı

2

Osmaniye'de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

3

Tarsus Kaymakamı Akyüz, Tarsus Devlet Hastanesini ziyaret etti

4

AK Parti Akseki İlçe Teşkilatından iftar programı

5

Devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı

6

Kozan'da 4 mahalledeki meralar gübrelendi

7

Öğrenciler Yeşilay'ın etkinlikleriyle bağımlılık konusunda farkındalık kazandı

8

Depremzede şef, Hatay mutfağını İzmir'de iftar sofralarına taşıyor

9

Hayrat İnsani Yardım Derneği Kahramanmaraş'ta günde 1200 kişilik iftarlık dağıtıyor

10

Ceyhan'da kaldırıma çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı