Gülümseten Hayaller Topluluk Evi'nde yarıyıl tatili eğitimleri başladı

Gülümseten Hayaller Topluluk Evi

Gülümseten Hayaller Topluluk Evi'nde yarıyıl tatili eğitimleri başladı

İSTANBUL - Amazon Türkiye'nin Hayalime Ortak Ol Topluluğu ile birlikte Hatay Antakya'da açtığı Gülümseten Hayaller Topluluk Evi'nde yarıyıl tatili eğitimleri başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Hatay'daki çocukların yarıyıl tatilinde atölye çalışmalarına ev sahipliği yapan Gülümseten Hayaller Topluluk Evi'nde her gün iki grup halinde (öğleden önce ve öğleden sonra) çocuklar yaş gruplarına göre ayrılarak atölye çalışmalarına katılıyor.

Gülümseten Hayaller Topluluk Evi'nde yarıyıl tatili boyunca toplam 700'e yakın çocuğa eğitimlerin verilmesinin hedeflendiği atölye çalışmaları, 3 Şubat'a kadar devam edecek. 6-14 yaş grubu tüm çocuklara açık olan atölye çalışmaları şu eğitimlerden oluşuyor:

"El becerisi atölyeleri, bez bebek yapımı, seramik, fen atölyesi, yanardağ, yağmur bulutları, bitki çimlendirme, şişe balon, "su mu kazanacak hava mı" deneyi, süt ve deterjan deneyi, hayalimi kodluyorum ve kutu oyunları atölyesi, oyun atölyesi, kağıt renk, lider, hazine bulma, ipten kurtulma, balon patlatma, bilmece, sessiz sinema, sanat atölyesi, birlikte resim yapıyoruz, kolaj, doğa ile resim yap ve maske atölyeleri."

- 1500 çocuk ve yetişkine ulaşılması hedefleniyor

Gülümseten Hayaller Topluluk Evinin açılışından bu yana geçen 3 aylık sürede 370 çocuk ve 120 yetişkin olmak üzere toplam 490 kişi atölye ve eğitim çalışmalarına katıldı.

Bireysel ve grup olarak sunulan psikososyal destek çalışmalarına ise 50 kişi katıldı. Projenin ilk yılı boyunca devam edecek atölye çalışmaları ve eğitimlerde 1500 çocuk ve yetişkine ulaşılması hedefleniyor.



Ekonomi 29.01.2024 13:42:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

2

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

3

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

4

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

5

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

6

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

7

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

8

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

9

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

10

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı