GÜNCELLEME - Adana'da kına gecesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü

GÜNCELLEME - Adana

GÜNCELLEME - Adana'da kına gecesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü

ADANA - Adana'nın Sarıçam ilçesinde kına gecesinde çıkan kavgada pompalı tüfekle vurulan kadın hayatını kaybetti.

Cerenli Mahallesi'ndeki evin avlusunda düzenlenen Mehmet Ş. ve E. Adamhasan çiftinin kına gecesinde, iddiaya göre davetlilerden İ.Ç'nin tişörtünü çıkarıp oynamak istemesi nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında İ.Ç'nin arkadaşı E.U'nun pompalı tüfekle ateş açması sonucu gelinin babaannesi, damadın da anneannesi olan Eşe Adamhasan (68) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan incelemede Eşe Adamhasan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Kadının cenazesi, morgdaki işlemlerin ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

- Şüphelilerden 3'ü yakalandı

Jandarma ekipleri, kavgaya karıştıkları belirlenen 4 şüpheliden 3'ünü gözaltına aldı. Firari zanlı E.U'nun yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Eşe Adamhasan'ın damadı Ali Adamhasan, gazetecilere, kavga sırasında evden tüfek alıp gelen E.U'nun etrafa ateş açması nedeniyle kaçtıklarını söyledi.

Kendilerinin bir ikamete sığındığını, kapıda kalan kayınvalidesinin ise hayatını kaybettiğini anlatan Adamhasan, zanlının yakalanmasını istediklerini belirtti.



Yurt Dünya 25.08.2025 17:55:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da dün kaybolan kadın havalimanında bulundu

2

Milli füzeleri prangadan kurtaran motorlar ilgi odağı

3

Şişecam Bulgaristan üretim tesisindeki kaplamalı cam hattı yatırımını tamamladı

4

Mersin'de Toros Yörüklerini Yaşatma Derneği kuruldu

5

Antalya sömestir tatilini hareketli geçirdi

6

Bozyazı'da sigara bırakma polikliniği hizmete girdi

7

MTSO Başkanı Çakır, gazetecilerle bir araya geldi

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Protezle yürümeye başlayan 13 yaşındaki Melike'nin hayali avukat olmak

9

Biruni Üniversitesinden ağız ve boğaz sağlığında yanlış uygulamalara karşı uyarılar

10

Sağlık Bakan Yardımcısı Birinci, Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi'nde konuştu: