Gündoğdu lavanta ile canlandırılacak

Gündoğdu lavanta ile canlandırılacak

Gündoğdu lavanta ile canlandırılacak

İzmit Belediyesi tarafından Gündoğdu Mahallesi’nde yapımına başlanan ve bölgenin çehresini değiştirecek lavanta bahçesinde çalışmalar ilerliyor.
İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Gündoğdu Mahallesi’nde yapımına başladığı lavanta parkında çalışmalarına devam ediyor. Peyzaj çalışmalarının devam ettiği lavanta bahçesinde aynı zamanda park alanında kauçuk kaplama, oturma grupları ve süsleme çalışmaları yapılacak.
Tamamlandığında hem estetik görünümü hem de kokusuyla Gündoğdu Mahallesi’ni değiştirecek olan lavanta bahçesinde ziyaretçiler için de her şey düşünüldü. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 1750 metrekarelik alana bin 850 lavanta dikecek. Ekipler ayrıca 6 gölgelikli oturma alanı ve her biri 7,5 metrekare alana sahip 2 oval pergola, ahşap köprü ve 4 selfie alanı oluşturacak.


Güncel 10.03.2023 14:15:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Valisi Yavuz, trafiğe kapatılan Feke-Saimbeyli kara yolunda incelemede bulundu

2

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Adana İl Kongresi'nde konuştu:

3

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

4

Antalya'da iki otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

5

Antalya'daki Uçansu Şelalesi'nin debisi yağışlardan dolayı arttı

6

Adana'da heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan yolda çalışmalar sürüyor

7

Çağrı Bey sondaj gemisi ilk görev yeri Somali'ye uğurlandı

8

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sürüyor

9

Dörtyol'da ilçesinde göçük altında kalan köpek yavrularını itfaiye ekibi çıkardı

10

Antakya ilçesinde devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı