Güne beyaz örtüyle uyandılar

Güne beyaz örtüyle uyandılar

Güne beyaz örtüyle uyandılar

Ardahan, dün gece yarısından itibaren etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü. Kent merkezinde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.
Ardahanlılar, Perşembe sabahına kar yağışıyla uyandı. Dışarı çıkan kent sakinleri, ev ve iş yerlerinin önünde biriken karı temizledi. Belediye ve Karayolları ekipleri, yolların ulaşıma kapanmaması için temizlik çalışmalarına başladı.
Baharı beklerken kar sürpriziyle karşılaştıklarını söyleyen vatandaşlar, "Kar sürprizi ile karşılaştık. Bu dönemde yağan karla birlikte doğadaki karla kaplı alanlar da erimeye başlar. Bu kar yağışının sonu bahardır" dedi.
Öte yandan, Ardahan-Posof-Türkgözü yolundaki 2 bin 540 rakımlı Ilgar Geçidi’nde ve Ardahan-Şavşat-Artvin yolundaki 2 bin 640 rakımlı Sahara Geçidi’nde ulaşım güçlükle sağlanıyor. Yetkililer; tipi, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı özellikle sürücülerden dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.


Güncel 30.03.2023 10:58:09 0
Anahtar Kelimeler: güne beyaz örtüyle uyandılar

İlginizi Çekebilir

1

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

3

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

4

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

5

Menarini Türkiye'ye Golden Pulse'tan iki ödül

6

Antalya'da orman yangınında 2 hektar alan zarar gördü

7

Antalya Teknokent, Silikon Vadisi'nde ofis açmaya hazırlanıyor

8

Kariyer.net "2026 Beklentiler Araştırması" sonuçlarını paylaştı

9

Eskişehir Valisi olarak atanan Erdinç Yılmaz, Osmaniye'den uğurlandı

10

Honda ve Aston Martin Aramco, Formula 1'de 2026 sezonu için güçlerini birleştirdi