Gurbetçi hayırseverlerden Kahramanmaraş'taki ihtiyaç sahibi çocuklara yardım

Gurbetçi hayırseverlerden Kahramanmaraş

Gurbetçi hayırseverlerden Kahramanmaraş'taki ihtiyaç sahibi çocuklara yardım

KAHRAMANMARAŞ - Avrupa'daki hayırsever gurbetçiler, Kahramanmaraş'ta ihtiyaç sahibi 60 çocuğa kışlık bot yardımında bulundu.

Almanya'da yaşayan ve ismini henüz açıklanmayan gurbetçi vatandaşlar Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığıyla Kahramanmaraş'taki ihtiyaç sahibi 60 çocuğa kışlık ayakkabı hediye etti.

Dulkadiroğlu ilçesine bağlı İsa Divanlı Mahallesi muhtarlığında düzenlenen programda, temin edilen botlar çocuklara hediye edildi.

Hediyeleri gönderen gurbetçi vatandaşlara teşekkür eden muhtar Atilla Emirhan, "Almanya'daki Türk vatandaşlarımızın bu soğuk kış günlerinde gönülleri ısıtacak yardım kampanyası için çok teşekkür ediyoruz. Mahallemizde ihtiyaç sahibi ailelerimize bot ve çizme hediye ettik. Gurbetçi kardeşlerimizin keselerine bereket. Bu tür davranışların örnek alınarak yardımlaşma ve dayanışmasının artmasına vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Çocuklar için gönderilen hediyelerin kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirten mahalle sakinlerinden Gamze Bülbül de çocukların çok sevindiğini dile getirdi.





Bölgeden 16.02.2022 10:49:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi