Gürcistan’ın tutuklu lideri Saakaşvili’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a taziye mesajı

Gürcistan’ın tutuklu lideri Saakaşvili’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a taziye mesajı

Gürcistan’ın tutuklu lideri Saakaşvili’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a taziye mesajı

Gürcistan’ın tutuklu eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a taziye mesajı gönderdi.
Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a liderlerden taziye telefonları ve mesajları gelmeye devam ediyor. Gürcistan’da 1 Ekim 2021’de tutuklanan eski Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili, tedavi gördüğü klinikten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a taziye mesajı gönderdi.
Saakaşvili, resmi sosyal medya hesabından Türkçe yayınladığı mesajında, "Ülkenizde yaşanan trajedi nedeniyle içten ve derin başsağlığı dileklerimi lütfen kabul edin. Yaşanan trajediden dolayı Gürcistan ve Ukrayna’da derin üzüntü duyuyoruz ve oradaki vatandaşların, kardeşlerimiz Türklerin acısını hissediyoruz" dedi.
Bu sıkıntılı dönemde Erdoğan’ın liderliğine derinden hayranlık duyduğunu dile getiren Saakaşvili, "Eminim ki, bu durumla başa çıkma şekliniz Türkiye’nin mümkün olduğunca depremlerin sonuçlarının üstesinden gelmesine, hayranlık uyandırmasına yardımcı olacaktır" ifadelerini kullandı.


Güncel 22.02.2023 11:23:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da yaşayan mühtediler iftar sofrasında buluştu

2

Antalya'daki Çorumlu İş İnsanları iftarda bir araya geldi

3

Alanya'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü

4

Mersin'de denizi kirleten gemiye 13 milyon 187 bin lira ceza kesildi

5

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Hatay'da öğrencilerle iftar yaptı

6

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 5 araçta hasar oluştu

7

AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy iftar programına katıldı

8

Basketbol: 14 Yaş Altı Anadolu Şampiyonası

9

Alanya'da otelde çıkan yangın söndürüldü

10

Antalya'da devlet korumasındaki 10 çocuk koruyucu aileleriyle buluştu