Güroymak’ta kamu malına zarar verdiler

Güroymak’ta kamu malına zarar verdiler

Güroymak’ta kamu malına zarar verdiler

Bitlis’in Güroymak Belediyesine ait Selahaddin Eyyubi Meydanındaki yapıtlara kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi.
Yapılan kamu yatırımları vatandaşların hizmetine sunulurken, yatırımlara kişi veya kişiler tarafından verilen zararlar pes dedirtti. Güroymak Belediyesi tarafından ilçe genelinde verilen hizmetler aralıksız sürerken, kamu malına verilen zararları görenlere bu kadarda olmaz dedirtiyor. Kamu malına zararın bu vatana ihanet olduğunu belirten vatandaşlar, “İnsanlığa ve vicdana sığmaz. Nice öksüz, yetimin haklarına girmektir. Az ya da çok milletin parasıdır, bu şekilde gasp edilemez. Bunu yapanların akıl sağlığı yerinde olmayan kişiler olmasını dileriz” dedi.
Güroymak belediyesi yetkilileri, vatandaşların hizmetine sunulan yapıtın kırılarak büyük zarar gördüğünü belirterek, “En kısa sürede eski haline getireceğiz. Kamu zararının vatandaşa hizmet ederken zaman ve kaynak kaybına neden oluyor” dedi.


Güncel 12.09.2020 14:10:35 0

İlginizi Çekebilir

1

YÖK ve TÜME arasında yapay zeka destekli otonom çiftlik işbirliği protokolü imzalandı

2

Uluslararası Antalya Açık Muaythai Kupası, Antalya'da başladı

3

İş Bankası çocukların müşteri olma sürecini dijital ortama taşıdı

4

İran Milli Futbol Takımı, Antalya'da kamp yapıyor

5

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Adana'da sağanaktan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu

6

YÖK Başkanı Özvar, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini ziyaret etti

7

Sorgun Yaylası'nda menderesler havadan görüntülendi

8

BSH'den 2025'te 15 milyar avro ciro

9

Akdeniz ilçesindeki parklar temizleniyor

10

Tarsus Üniversitesi'nde "Dezenformasyonla Mücadele Farkındalık Eğitimi" düzenlendi