İlginizi Çekebilir


Gürpınar’da 5 semt sahası inşa ediliyor

Gürpınar’da 5 semt sahası inşa ediliyor

Gürpınar’da 5 semt sahası inşa ediliyor

Van’ın Gürpınar Belediyesi gençleri sporla buluşturmak amacıyla 5 mahalleye inşa edeceği semt sahalarının çalışmalarına başladı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gürpınar Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında projelerin hayata geçirilmesine devam ediliyor. Sentetik çim özelliği ve 24x44 metre ölçülerinde inşa edilecek semt sahaları, gençlerin sportif faaliyetlerle daha aktif ve modern bir şekilde buluşması sağlayacak.
Çalışmaları AK Parti İlçe Başkanı Taha Güngör ile birlikte inceleyen Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, gençleri ve çocukları yeni semt sahalarıyla buluşturmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi. 5 semt sahasının kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete alınacağını kaydeden Başkan Tanış, “Geçen yıl vatandaşlarımıza 250 kişilik kapalı spor salonu, gençlik merkezi ve 5 semt sahası yapacağımızın müjdesini vermiştik. Çalışmalarımızda sona doğru geliyoruz. Kısa süre içerisinde tamamlayarak hizmete alacağız. Bundan sonra gençlerimiz daha modern tesislerde sportif faaliyetlerini yürütecekler” dedi.


Spor 1.10.2021 09:24:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Ritmik Cimnastik Küçükler Federasyon Kupası Mersin'de başladı

2

Kahramanmaraş'ta çekiciye çarpan otomobilin sürücüsü öldü

3

GÜNCELLEME - Hatay'da berber dükkanına silahlı saldırıda düzenleyen 2 şüpheli gözaltına alındı

4

"Maraş fıstık ezmesi" coğrafi işaretle tescillendi

5

Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nda ikinci etap tamamlandı

6

Kanatlı ve kırmızı et döner satışı yapılan işletmeler eş zamanlı denetlendi

7

Osmaniye’de, Çocuk İzlem Merkezi işleyişine yönelik bilgilendirme yapıldı

8

Depremzede özel gereksinimli çocuklar için spor ve rehabilitasyon projesi

9

Osmaniye’de çiftçiye yem bitkisi tohumu desteği

10

SNHR Direktörü Abdülgani, Suriye yönetiminin kendini tanıtması için ADF'nin önemli olduğunu söyledi: