Gurs Vadisinde yüzme havuzu keyfi

Gurs Vadisinde yüzme havuzu keyfi

Gurs Vadisinde yüzme havuzu keyfi

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bulunan doğa harikası Gurs Vadisi kavurucu sıcaklarla birlikte vatandaşların en çok uğradığı alan oldu. Vadide bulunan işletmelerin doğal su kaynaklarıyla doldurdukları yüzme havuzları vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.
Kızıltepe’nin görülmesi gereken güzelliklerinden doğa harikası Gurs Vadisi hava sıcaklığının bunalttığı bu günlerde vatandaşların ilgi odağı oldu. Dinlenmek ve güzel vakit geçirmek isteyen vatandaşlar tatili artık uzaklarda değil, kendi memleketlerinde yapıyor. Son yıllarda vadide kurulan tesislerde yüzme havuzları da eklendi. Doğal su kaynaklarıyla doldurulan buz gibi suda yüzen vatandaşlar 50 dereceyi bulan sıcaklarda serinlemenin mutluluğunu yaşıyor.
İşletme sahibi Bedirhan Aslan, “Kaynak suyudur şurada borudan akarken yeni güneş görüyor. Su temiz pırıl pırıl, milletimizi bekliyoruz. Millet bodruma gidiyor bir kahveye 40 lira veriyor ama burada hem esnafına kazandırıyor. Uzaklara gidip 10 bin lira masraf yapacağına buraya gelip daha ekonomik bir gün geçirebilir insanlar” dedi.


Güncel 6.08.2021 10:39:00 0
Anahtar Kelimeler: gurs vadisinde yüzme havuzu keyfi

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

3

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

4

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

5

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

6

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

7

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

10

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı