Gürültüye uyandı, aracını toprak altında görünce şok yaşadı

Gürültüye uyandı, aracını toprak altında görünce şok yaşadı

Gürültüye uyandı, aracını toprak altında görünce şok yaşadı

Zonguldak’ta sabah saatlerinde meydana gelen heyelan mahalle yolunu kapattı. Üzerine toprak yığılan bir araçta ise maddi hasar meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre olay, Kilimli ilçesine bağlı Belediye Sitesi Mahallesi’nde meydana geldi. Sabah 06.30 sıralarında bir evin bahçesinden kopan toprak yığını mahallenin ana yoluna indi. Mahalleye ulaşım sağlanamazken yol kenarındaki bir araçta maddi hasar meydana geldi.
İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri ve fen işleri ekipleri bölgeye giderek çalışma başlattı. Aracını toprağın altından zor kurtardığını söyleyen Çetin Fidan, "Sabah 06.00 civarında oldu. Sese uyandık. Herkes sese uyandı. Ben zaten uyanamadım. Komşular geldi kapıya. Senin araban göçüğün altında kaldı dediler. Daha önce belediyeye de bilgi verilmişti. Hava şartlarından dolayı hiç kimse bir şey yapamadı. Aracımda maddi hasar var. Yerinden oynatamadım. Komşular ile beraber çektik" diye konuştu.


Yurt Dünya 12.04.2021 09:52:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Bakan Yumaklı, MAKÜ Uluslararası Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni'nde konuştu:

2

Antalya'da falezlerden düşerek yaralanan kişi kurtarıldı

3

Hatay'da 30 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü bahçede yakalandı

4

Osmaniye’de 100 çiftçiye 1.500 plastik kasa desteği sağlandı

5

Antalya'da meslek tanıtım etkinliği düzenlendi

6

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur Gölü Eylem Planını açıkladı:

7

TEB "Kaza veya Hastalık Sonucu Hastane Gündelik Teminatı"nı sunmaya başladı

8

Novartis Türkiye gençlere yönelik Seninle Olur Programı'nı başlattı

9

Yanlış ilaç ve alternatif yöntemler migreni kronikleştiriyor

10

Hatay'da deprem kaynaklı personel açığı Kariyer ve İstihdam Merkezi sayesinde azaltılıyor