Güzelçamlı Liman caddesinde parke taşı çalışmaları sürüyor

Güzelçamlı Liman caddesinde parke taşı çalışmaları sürüyor

Güzelçamlı Liman caddesinde parke taşı çalışmaları sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kuşadası’nın tatil beldelerinden Güzelçamlı Mahallesi Liman caddesinde parke taşı çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle muhtarı Remzi Atıcı yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Liman caddesinde parke çalışmasının sürdüğünü belirten Güzelçamlı Mahallesi Muhtarı Remzi Atıcı "Güzelçamlı’da her şey çok güzel gidiyor. Liman caddesinin yapılması talimatını yakın zamanda yaptığımız bir toplantı sonrasında Özlem Başkanımız bizzat verdi. Bir an önce bitirilmesi için de Büyükşehir Belediyesi ekipleri sıcak demeden, gece demeden sürekli çalışıyor. Hava sıcaklığı 50 dereceyi buluyor ama ekipler bir an bitirilmesi için çalışmaya devam ediyor" dedi.
Yapılan çalışmalardan çok mutlu olduklarının altını çizen Atıcı "Şu anda yollarımız yıkanıyor, ilaçlanıyor, dezenfekte ediliyor; maskelerimiz vatandaşlarımıza ve esnafımıza dağıtılıyor. Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel’e ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na Güzelçamlı’ya yapılan hizmetlerden dolayı mahallem adına çok teşekkür ederim. Her iki belediyede de sorumlulara tek telefonla ulaşabiliyoruz ve isteklerimiz anında yerine getiriliyor" ifadelerini kullandı.


Güncel 24.07.2020 11:37:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

2

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

3

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

4

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

5

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi

6

Hatay Valisi Masatlı, Yeşilay Şube Başkanı Kuyubaşıoğlu'nu kabul etti

7

Bucak Halk Kütüphanesi'ni geçen yıl 11 Bin 439 okuyucu ziyaret etti

8

Antalya'da sağanak ve fırtınanın etkili olduğu Kaş ile Manavgat ilçelerinde hasar tespiti yapılıyor

9

Karmod yağmur suyu hasadı depolama tankı projelerini sürdürüyor

10

Mersin Silifke'de sağanak ve dolu etkili oluyor