Hacıbektaş Belediye Başkanı Altıok’a saldırı

Hacıbektaş Belediye Başkanı Altıok’a saldırı

Hacıbektaş Belediye Başkanı Altıok’a saldırı

Nevşehir’in Hacıbektaş ilçe Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, berberde tıraş olduğu esnada 2 kişinin saldırısına uğradı.
CHP’li Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, ilçede bir berber salonunda tıraş olduğu esnada kimliği belirsiz 2 kişinin saldırısına uğradı. Saldırı sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yapan Altıok, “Değerli dostlarım, bugün maalesef berberde tıraş olurken 2 kişi tarafından saldırıya uğradım. Küfür, tehdit ve hakaret edilerek darp edilmeye çalışıldım. Buradan tüm Hacıbektaş gönül dostlarına sözümdür ki, Hacıbektaş’ımızın menfaati için, hak ettiği yere gelmesi için 7 gün 24 saat çalışmaya, belediyenin bir kuruşunu rantçılara yedirmemeye söz veriyorum ve yanımda olduğunuzu biliyorum” sözlerini paylaştı.
Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’un kendisine saldıran kişilerden şikayetçi olduğu öğrenildi.
Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, İHA’ya yaptığı açıklamada, "Biz Hacıbektaş’ın bir kuruşunu kimseye yedirmeyeceğiz. Biz işimizin başındayız. Saldırı yapanlardan şikayetçi oldum. Güvenlik güçlerimiz ve yargımızın gerekenleri yapacağından en küçük şüphemiz bulunmuyor" dedi.


Yurt Dünya 22.06.2021 12:48:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Ege Yapı kentsel dönüşüm ve karbon salımına ilişkin araştırmasının bulgularını paylaştı

2

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

3

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

5

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

6

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

7

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

8

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

9

Bölgesel Amatör Lig

10

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı