Hakkâri’de “İslam’da Ticaret Ahlakı ve Helal kazanç” konulu konferans

Hakkâri’de “İslam’da Ticaret Ahlakı ve Helal kazanç” konulu konferans

Hakkâri’de “İslam’da Ticaret Ahlakı ve Helal kazanç” konulu konferans

HAKKARİ – Hakkari’de “34. Ahilik Haftası” etkinlikleri münasebetiyle “İslam’da Ticaret Ahlakı ve Helal kazanç” konulu konferansı düzenlendi.
Hakkari İl Müftülüğü, Ticaret İl Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) ve Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği koordinasyonunda HATSO konferans salonunda düzenlenen konferans; Kur’an-ı Kerim tilaveti ve selamlama konuşması ile başladı. Programda Hakkari Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Mahsum Aslan, "İslam’da Ticaret Ahlakı ve Helal Kazanç" konulu konferans verdi.
Programa Vali Yardımcısı Hasan Kurt, Müftü Vekili Ali Yiğit, Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, HATSO Genel Sekreteri Fikret Keskin, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Arslan, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, imamlar ve bazı kurum müdürleri katıldı.


Güncel 28.09.2021 14:59:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Su ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı ve Fuarı Antalya'da başladı

2

Antalya'da altyapı çalışması sırasında insana ait olduğu değerlendirilen kemikler bulundu

3

Sibel Altun: Depremde 30 bin ekmek ürettik, insanüstü bir güçle çalıştık

4

Taekwondo okul sporları il seçmeleri Osmaniye’de tamamlandı

5

Osmaniye’de 6 Şubat depremleri MEB AKUB’un kareleriyle sergilendi

6

Ambulansın altına sıkışan kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı

7

Kızılay Kumluca'da 10 gün kan bağışı toplayacak

8

Düzensiz uyku çocukların fiziksel ve duygusal gelişimini olumsuz etkiliyor

9

Şehit Kıdemli Başçavuş Talat Okur'un cenazesi Hatay'da defnedildi

10

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Hatay'da temaslarda bulundu