Hakkari’deki çocuk şenliği misket oyun havasıyla sona erdi

Hakkari’deki çocuk şenliği misket oyun havasıyla sona erdi

Hakkari’deki çocuk şenliği misket oyun havasıyla sona erdi

Hakkari Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri ve proje ortağı olan Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün katılımı ile kentte ilk defa düzenlenen “1. Geleneksel Çocuk Şenliği" misket oyun havası ile sona erdi.
2 bin 700 rakımlı Mergabütan kayak merkezinde uçurtma şenliği ile başlayan şenlik Merzan Futbol sahasında devam etmişti.
Çuval yarışı, yüz boyama, Şişme oyun grupları, çocuk dergisi dağıtımı, animasyon, maskot, sportif faaliyetler gibi etkinliklerin yapıldığı şenlik, gece geç saatlere kadar devam etti.
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memurları yüz boyaması etkinliğinin ardından çocuklarla birlikte misket oyun havası oynadılar.
Hakkari Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri görevlisi Yasemin Önal, Mizgin Mollamehmetoğlu, şenliğin 3 gün devam ettiğini ve festival havasında geçtiğini söylediler.


Güncel 11.07.2021 23:48:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta hükümlü ailelerine ramazan desteği

2

Alarko'nun sürdürülebilirlik liderleri "Ortak Etki Günü"nde bir araya geldi

3

Adana'da "+1 Farkla Sahne Senin" etkinliği düzenlendi

4

Antalya'da "Uluslararası Robot Yarışması" koordinasyon toplantısı düzenlendi

5

Mersin'de örtü altında yetiştirilen erikte hasat mesaisi sürüyor

6

Osmaniye’de bayram tedbirleri, 8 bin 43 personel görevde

7

Alanya'da muz serasına devrilen otomobildeki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

8

"Haliç'te 2. Disiplinler Arası Kadın Araştırmaları Sempozyumu" düzenlendi

9

GÜNCELLEME - Mersin'de silahlı kavgada yaralanan 2 kişi yaşamını yitirdi

10

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Mersin'e gelişinin 103. yıl dönümü kutlandı