Hakkı’nın ardından Rafet de son yolculuğuna uğurlandı

Hakkı’nın ardından Rafet de son yolculuğuna uğurlandı

Hakkı’nın ardından Rafet de son yolculuğuna uğurlandı

Denizli’nin Çivril ilçesinde sulama kanalında cansız bedenleri bulunan Hakkı Bardan’ın ardından Rafet Ergen de son yolculuğuna uğurlandı.

Çivril ilçesine bağlı Kıralan Mahallesi’nde yaşayan Rafet Ergen (9) ve Hakkı Bardan’ın (11) kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmalarında 41 saat sonra Hakkı Bardan’ın, 53 saat sonra ise Rafet Ergen’in cansız bedenlerine ulaşıldı.

Otopsi işlemleri için 2 çocuğunda cansız bedenleri Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. İşlemleri tamamlanan Hakkı Bardan’ın cenazesi ailesi tarafından alınarak kılınan cenazenin ardından toprağa verildi. Öğleden sonra ise 9 yaşındaki Rafet, evine getirilerek helallik alındı. Ailenin gözyaşları içinde son kez baktığı Rafet, mahalle caminde kılınan cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlandı.


Yurt Dünya 21.07.2022 14:05:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da Ortodoks Kilisesi'nde geleneksel Noel hediyeleri dağıtıldı

2

Adana'da Kıbrıs gazisi Ramazan Kula'nın cenazesi defnedildi

3

Feke ilçesinde köy tipi afet konutlarının yapımı sürüyor

4

Antalya'da coğrafi işaret başvurusu yapılan Döşemealtı kabağı tanıtıldı

5

Mersin'de motosikletin yayalara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

6

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

7

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

8

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı

9

Atakaş Hatayspor-Serikspor maçının ardından

10

Alanyaspor - Fatih Karagümrük maçının ardından