Haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan iki firari tutuklandı

Haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan iki firari tutuklandı

Haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan iki firari tutuklandı

Balıkesir’in Gömeç ve Manyas ilçelerinde haklarında 10 yıldan fazla tutuklama kararı olan iki firari jandarmanın operasyonu ile yakalanarak, adli mercilerce tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, Manyas ve Gömeç ilçesinde 10 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası olan 2 kişinin yakalanması için jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timlerinden (JASAT) özel bir ekip oluşturuldu.
Oluşturulan özel ekip tarafından yapılan çalışmada, Manyas’ta “kasten öldürme” suçundan aranan ve hakkında 36 yıl, 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Z.A. ve Gömeç’te “uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak” suçundan aranan ve hakkında 12 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.D., yapılan operasyonlar ile yakalandılar. Z.A. ve S.D. çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklanarak Burhaniye ve Bandırma cezaevlerine sevk edildiler.


28.04.2023 08:48:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Yüreğir Devlet Hastanesi GES projesiyle enerji giderlerinde yaklaşık yüzde 25 tasarruf sağlıyor

2

Muhtarın devlet desteğiyle kurduğu zeytinyağı üretim tesisi mahallelinin geçim kaynağı oldu

3

Atılım Üniversitesi "Ankara Turizmi" paneline ev sahipliği yaptı

4

Çatlak seramik kap ve kupalar bakteri üretme riski taşıyor

5

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Tamura Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

6

7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı

7

Adana'da "4. Astronomi Gecesi" düzenlendi

8

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

9

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

10

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı