Halde mide bulandıran görüntüler

Halde mide bulandıran görüntüler

Halde mide bulandıran görüntüler

Sakarya Büyükşehir Sebze ve Meyve Hali’nde yabancı uyruklu bir vatandaşın köpeği taciz ettiği mide bulandıran olay güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekiplerince yakalanan şahıs yasal işlemleri sonrasında sınır dışı edildi.
Mide bulandıran olay, geçtiğimiz günlerde Arifiye ilçesinde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sebze ve Meyve Hali’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu olduğu öğrenilen şahıs, sokak köpeğine cinsel tacizde bulundu. Mide bulandıran anlar ise güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Yerde yatan sokak köpeğinin yanına giden şahsın önce etrafı kolaçan ettiği ve daha sonrasında hayvanı taciz etmeye başladığı görüntülere yansıdı.
Olayın fark edilmesi sonrasında Sebze ve Meyve Hali yetkilileri görüntüler ile birlikte durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Konunun bildirilmesi üzerine harekete geçen ekiplerce izlenen görüntü ve yapılan araştırmalar neticesi köpeğe taciz eden şahıs yakalandı. Şahıs, hakkında başlatılan yasal işlemlerin ardından sınır dışı edildi. Sebze ve Meyve Hali yetkilileri ise konudan dolayı yaşadıkları üzüntüyü ifade ederek, şahsın halle bir ilgisinin olmadığını dile getirdi.


Yurt Dünya 14.01.2021 23:17:57 0
Anahtar Kelimeler: halde mide bulandıran görüntüler

İlginizi Çekebilir

1

Anamur Belediye Başkanı Deniz, tarım işçisi kadınları ziyaret etti

2

Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

3

Mersin'de "Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası" başladı

4

Ümitler Avrupa Judo Kupası, Antalya'da başladı

5

Anamur'da kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi

6

Grand Prix Apollon Temple Bisiklet Yarışları, Manavgat'ta düzenlendi

7

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek

8

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı

9

MASTOB Başkanı Süral, kadınların gününü kutladı

10

Vali Yavuz, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Zeybek'i kabul etti