Halfeti’de Ramazan Sokağı ilgi odağı oldu

Halfeti’de Ramazan Sokağı ilgi odağı oldu

Halfeti’de Ramazan Sokağı ilgi odağı oldu

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde vatandaşlar iftar sonrasındaki zamanlarını Büyükşehir Belediyesi ve Halfeti Belediyesinin koordinesinde açılan Ramazan Sokağı etkinliklerinde geçiriyor.
Büyükşehir Belediyesi ve Halfeti Belediyesi’nin ilçede kurduğu Ramazan Sokağında etkinlikler sürüyor. Çocuklar ilçedeki ramazan etkinliklerinde doyasıya eğlenirken, büyükler ise tasavvuf konserleriyle Ramazan’ın manevi iklimini yaşıyor. Dün gece ilçede düzenlenen etkinliğe 2 binden fazla vatandaş katıldı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı’nın de hazır bulunduğu etkinlikte çocuklara yönelik Hacivat Karagöz, Tiyatro, Palyaço gösterileri yapıldı.
Konserinde verildiği etkinliklerde yöresel pazarda kuruldu. Etkinliklerin Ramazan ayı sonuna kadar devam edeceği öğrenildi.


Güncel 26.04.2022 15:19:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

3

Hatay'da takla atan otomobildeki bebek öldü

4

"Narenciye Mevsimi" sergisi, Mersin'de sanatseverlerle buluştu

5

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

6

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

7

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

8

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

9

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

10

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti