Haliç, yeniden karardı

Haliç, yeniden karardı

Haliç, yeniden karardı

Kirlilik ile gündemden düşmeyen İstanbul’un kanayan yarası Haliç, yeniden kararmaya başladı. Havadan çekilen görüntülerde kirliliğin sahil şeridini kapladığı ve Haliç’in renginin değişmeye başladığı net bir şekilde gözler önüne seriliyor.
İstanbul’un en büyük sorunlarından Haliç’in kirlilik meselesi bir türlü çözüme kavuşturulamıyor. Temizlenme çalışmaları yapıldığına dair basın gezileri yapılıyor, balçığın haliç temizleme çalışmalarının devam ettiğine dair İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından açıklamada bulunuluyor. Ancak son durum Haliç sahillerinde vatandaşların burunlarını tıkamadan gezmeleri neredeyse imkansız hale geliyor. Özellikle yağmur sonrası halicin büyük bir kısmı kötü koku çevrede etkili oluyor.
Havadan çekilen görüntülerde halicin durumu gözler önüne serildi. Sahil şeridi boyunca siyah bir tabaka ile kaplandığı görülüyor. Haliç tabanından balçık çekilmesi için yerleştirilen boruların etrafında ise çöp yığınları olduğu görüntülere yansıdı. Vatandaşlar ise halicin temiz günlerine döneceği günü bekliyor.


Güncel 8.12.2022 11:56:32 0
Anahtar Kelimeler: haliç yeniden karardı

İlginizi Çekebilir

1

Adana Valisi Yavuz, trafiğe kapatılan Feke-Saimbeyli kara yolunda incelemede bulundu

2

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Adana İl Kongresi'nde konuştu:

3

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

4

Antalya'da iki otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

5

Antalya'daki Uçansu Şelalesi'nin debisi yağışlardan dolayı arttı

6

Adana'da heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan yolda çalışmalar sürüyor

7

Çağrı Bey sondaj gemisi ilk görev yeri Somali'ye uğurlandı

8

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sürüyor

9

Dörtyol'da ilçesinde göçük altında kalan köpek yavrularını itfaiye ekibi çıkardı

10

Antakya ilçesinde devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı