Haliliye Belediyesinden PKU hastalarına gıda yardımı

Haliliye Belediyesinden PKU hastalarına gıda yardımı

Haliliye Belediyesinden PKU hastalarına gıda yardımı

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde bulunan Fenilketonüri (PKU) hastaları için içerisinde ekmek ve gıda malzemelerinin bulunduğu gıda paketlerinin dağıtımını gerçekleştirdi.
Sosyal Yardım İşlemleri Müdürlüğü, “dayanışmanın ve paylaşmanın kalbi Haliliye” sloganıyla ilçede yaşayan PKU’lu vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. PKU hastalarına yönelik ücretsiz ekmek dağıtımını sağlayan müdürlük, program dahilinde Haliliye İlçesinde ikamet eden PKU’lular için yürüttüğü gıda paketi desteğini de sürdürüyor. Haliliye Belediye Başkan Yardımcı Mehmet Erol ve PKU’lu ailelerin katılımıyla, Haliliye Belediyesi Glütensiz Ekmek Fırınında gıda paketi dağıtımı düzenlendi. Dağıtımda, içerisinde ekmek ve gıda malzemelerinin olduğu gıda paketlerini teslim alan PKU’lular, kendilerine sağlanan destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.
PKU’lulara yönelik dağıtılan koli içerisinde; 8 paket makarna, 4 paket şehriye, 3 paket kraker, 3 kutu sürülebilir çikolata, 3 paket tablet çikolata, 3 paket kuskus, 3 paket pirinç ikamesi, 1 paket et ikamesi, 1 paket tavuk ikamesi, 1 paket yumurta ikamesi ve 6 paket kurabiye yer aldı.


Güncel 1.03.2021 17:20:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Selanik mübadilleri, Antalya'ya gelişlerinin 102. yıl dönümünde anıldı

2

El konulan 33 şeker planörüne doğal yaşam parkında özenle bakılıyor

3

Gönüllü gençler Antalya'nın tarihi yerlerini ve kültürünü turistlere tanıtıyor

4

Kan bağışçısı zabıta hastalara umut olmak için 15 yıldır Türk Kızılayın yolunu tutuyor

5

Aile içi şiddet çocukları suça daha açık hale getiriyor

6

KUTBO, 483 aileye gıda yardımı desteği sağladı

7

Yazı kurak geçiren Hatay ve Osmaniye'deki barajlar mevsim yağışlarıyla toparlandı

8

"Sıcak kemoterapi" doğru seçilmiş hastalarda kapsamlı cerrahi ile birleştiğinde etkili sonuçlar veriyor

9

Salda'nın su seviyesi yükseldi, kuruyan Akgöl ve Yarışlı gölleri yeniden su tuttu

10

Günde 8 saatten fazla kulaklık kullanmak kulaklara zarar verebiliyor