Haliliye Belediyesinden sıcak asfalt atağı

Haliliye Belediyesinden sıcak asfalt atağı

Haliliye Belediyesinden sıcak asfalt atağı

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkezde sıcak asfalt ve kırsalda stabilize yol çalışmasıyla yenilediği konforlu yolları vatandaşların hizmetine sunuyor.
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla “Değişimin ve Yeniliğin Kalbi Haliliye” sloganıyla çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerdeki çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor.
İlçede merkez ve kırsal mahallelerde yapılan yatırımın ardından ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olan yollarda ise bakım ve onarım yapıyor. Yol açma çalışmalarıyla da ulaşım ağını genişleten ekipler, kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yolların konforunu artırıyor. Bu çerçevede ekipler çalışmalarını özverili bir şekilde devam ettirirken, merkez mahallelerdeki sıcak asfalt atağı Ertuğrul Gazi Mahallesi ve İpekyol Mahallesiyle sürüyor. Deforme olan eski asfaltın ve kilitli parke taşının sökülmesinin ardından sıcak asfaltla buluşturulan konforlu yollar, yeniden hizmete sunuluyor. Merkezde devam eden sıcak asfalt çalışmaları, kırsalda ise Konuklu Mahallesinde stabilize yol çalışmasıyla devam ediyor.
Fen işleri müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise devam eden çalışmaların kısa sürede bitirilerek, periyodik olarak belirlenen mahallelerde çalışmalar için startın verilmesi hedefleniyor.


Güncel 23.05.2023 11:53:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 4 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

2

Osmaniye'de turp işçileri, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Anadolu'nun kahve kültürünü tanıtan müzeyi 2 yılda yaklaşık 50 bin kişi gezdi

4

Yeşilay, Hatay'da geçen yıl 8 bin 125 kişiye bağımlılıkla mücadele eğitimi verdi

5

arabam.com'dan kış aylarında güvenli sürüş tavsiyeleri

6

Antalya, bisiklet sporunda da en önemli kamp merkezlerinden biri olacak

7

Cesur Kulaçlar projesinin 3. dönemi tamamlandı

8

Burdur'daki Karacaören Barajı'nda üretilen alabalık ve somon yurt dışından alıcı buluyor

9

Yale Linus Akıllı Kilit L2 Lite'ı piyasaya sürdü

10

Lif ile fermente gıda tüketimi mikrobiyotayı güçlendirerek kış hastalıklarına karşı koruyor