Haliliye’de iki halı sahanın daha ilk kazması vuruldu

Haliliye’de iki halı sahanın daha ilk kazması vuruldu

Haliliye’de iki halı sahanın daha ilk kazması vuruldu

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat seçim öncesi ve sonrası vatandaşlara vadettiği projeleri bir bir hayata geçiriyor.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşlara verdiği sözleri yerine getirmek için her alanda çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda seçim öncesi vaatleri arasında olan bölgesel semt sahaları projesi hayata geçiyor. 6 farklı merkezi bölgede yapılacak olan halı saha çalışmalarını denetleyen Canpolat, son olarak Zeytin Dalı Kampüsü bölgesindeki çalışmaları denetleyerek yetkililerden bilgiler aldı. İncelemelerde Canpolat’a, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarı ve vatandaşlar eşlik etti. Çalışma sahasında açıklamalarda bulunan Canpolat, “Zeytin Dalı Kampüsü’ndeyiz. Burası okullar bölgesi. Birçok öğrencimiz bulunuyor. Bölgede incelemelerde bulunurken öğrencilerimizin ve okul idarelerinin bizlerden halı saha talepleri oldu. Bizler bu okulların tam orta noktasında bulunan alanı Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir protokol çerçevesi içeresinde tahsisini aldık. Bugün de belirlenen alana halı saha yapımı için ilk kazmayı vuruyoruz. Sahamız bütün öğrencilerimize, velilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
İlçe merkezindeki incelemelerin ardından akşam saatlerinde kırsal Uluhan Mahallesi’ne geçen Canpolat, burada da yapılacak olan halı saha alanında incelemelerde bulundu. Konu ile ilgili yetkililerden bilgi alan Canpolat, burada yaptığı açıklamada, “Seçim döneminde sözünü verdiğimiz bölgesel semt sahaları ile ilgili Konuklu ve Çamlıdere’nin ardından Uluhan Mahallemizin de halı saha ihalesini gerçekleştirdik. Sözleşmesini imzaladık. Birkaç güne kalmaz müteahhit arkadaşlarımız gelip burada güzel ve modern bir halı saha inşa edecek. Ben şimdiden bütün Uluhan sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.


Güncel 10.11.2020 15:11:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da itfaiye ekipleri AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

3

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

4

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

6

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

7

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

8

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

9

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

10

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı