Haliliye’de marketler zabıta ekiplerince denetleniyor

Haliliye’de marketler zabıta ekiplerince denetleniyor

Haliliye’de marketler zabıta ekiplerince denetleniyor

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, marketlerde fahiş fiyat, hijyen ve etiket denetimlerini sürdürüyor.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla Zabıta Müdürlüğü, halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve Şanlıurfa’nın da etkilendiği depremin ardından yapılan hasar tespiti sonrası yeniden hizmet vermeye başlayan işletmelere yönelik denetimlerini sürdüren ekipler, ilçe genelindeki marketleri denetliyor.
Kent genelinde denetimlerini sürdüren zabıta ekipleri, işyeri ruhsatı, hijyen ve kalite kontrolünün yanı sıra, ürünlerin reyonda yer alan etiket fiyatını ve kasadaki fiyatının kontrollerini sağlıyor. Vatandaşların alışveriş yaparken mağdur olmaması adına denetimlerini artıran ekipler, vatandaşların mağdur edilmemesi adına tüm işletmelere uyarılarda bulunuyor. Hijyen standartlarını sağlamayan ve fiyat farklılıkları ile haksız kazanç elde eden işletmelere yönelik ise cezai işlem uygulanıyor.


Yurt Dünya 1.03.2023 18:07:38 0

İlginizi Çekebilir

1

İskenderun Orman İşletme Müdürü Boz, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

Osmaniye’de otomobil ile pikap çarpıştı: 2 yaralı

3

Osmaniye’de TIR devrildi, alev alev yandı; itfaiye ters yönden müdahale etti

4

Anadolu Grubu Onursal Başkanı Kamil Yazıcı vefat etti

5

Antalya Sağlık Müdürü Özkan'dan Kemer Devlet Hastanesine ziyaret

6

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

7

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

8

İSG "Sabiha Gökçen'in İzinde" serisinin üçüncü buluşmasını düzenledi

9

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta konuştu:

10

Bakan Yumaklı, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binası açılışında konuştu: