Haliliye’nin şampiyonlarından Cumhurbaşkanına ziyaret

Haliliye’nin şampiyonlarından Cumhurbaşkanına ziyaret

Haliliye’nin şampiyonlarından Cumhurbaşkanına ziyaret

Haliliye Belediyespor Kick Boks takımının şampiyon sporcuları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi.
Haliliye Belediyespor Kick Boks takımının şampiyon sporcuları Fatma Nursev Akaltun ve Emrah Yaşar ile Haliliye Belediyespor ve Milli Takım Antrenörü Murat Akaltun, AK Parti MKYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi. Düzenlenen müsabakalarda dereceye giren sporcular Akaltun ve Yaşar, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tebrik edildi.
1-7 Temmuz 2021 tarihleri arasında Şırnak’ta yapılan Büyükler ve Gençler Kick Boks Türkiye şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde, Halilye Belediye Kick Boks takımı 4 altın ve bronz madalya alarak büyük bir başarı elde etmişti. Büyükler kategorisinde şampiyon olan Mevlana Altuntaş ve Faysal Sılıv, Dünya Şampiyonasında Haliliye Belediyesini ve Türkiye’yi temsil etme hakkını elde etti. Gençler kategorisinde şampiyon olan Fatma Nursev Akaltun ve Emrah Yaşar, Avrupa şampiyonasında Haliliye Belediyesini ve Türkiye’yi temsil etme hakkını elde etti.
3’cü olan Sporculardan Oya Daşkıran, Muhittin Akaltun, Faruk Alan ve Anıl Mert Akkuş, Balkan Şampiyonasında Haliliye Belediyesini ve Türkiye’yi temsil etme hakkını elde etti.


Spor 14.07.2021 20:28:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: