Halitpaşa Mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlendi

Halitpaşa Mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlendi

Halitpaşa Mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlik çalışmasını tamamlayarak mahalle halkına rahat nefes aldırıldı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri tarafından Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirildi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışma, kısa süre içerisinde tamamlanarak, özelikle kış aylarında bölge sakinleri için tehlike arz edebilen taşkın riski ortadan kaldırıldı. Hayata geçirilen çalışma ile mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı.

Muhtar hizmetlerden memnun
Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış, MASKİ Genel Müdürlüğünün çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, “Mahallemizde yürütülen hizmetlerden ötürü Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar her zaman bizlere bir telefon kadar yakın oldular. Hizmetlerden çok memnunuz” dedi.


Güncel 30.04.2021 13:23:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Aşina" keçe resim sergisi açıldı

2

Mersin'de kolilere gizlenmiş kaçak 459 parfüm ele geçirildi

3

Mersin'de heyelan iki kırsal mahallenin yolunu kapattı

4

Mersin'de atık ve çöp biriktirilen ev temzilendi

5

Mersin'in Akdeniz ilçesinde 2 katlı metruk ev yıkıldı

6

Kocaeli'de trafik kazasında ölen kıdemli üstçavuşun cenazesi Hatay'da defnedildi

7

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'da konuştu:

8

Burdur'da 3 projenin tanıtımı yapıldı

9

Depremde yaşamını yitiren AA muhabiri Burak Milli ve ailesi için mevlit okutuldu

10

Adana'da bir kişi, eski iş yerindeki 4 mesai arkadaşını tabancayla yaraladı