HalkEt mağazasında et satışına başladı

HalkEt mağazasında et satışına başladı

HalkEt mağazasında et satışına başladı

Çorum halkının kaliteli, güvenli ve ucuz et yiyebilmesi amacıyla kurulan HalkEt, et satışlarına başladı. Çorum Belediyesi tarafından kurulan Mezbaha tesisleri içerisinde yer alan HalkEt Tanzim Satış Mağazası, uygun fiyata kaliteli et tüketmek isteyenlerin hizmetinde.
Çorum Belediyesi olarak önemli bir hizmeti daha hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, HalkEt’in et satışlarına henüz yeni başlamasına rağmen yoğun bir ilgiyle karşılaştığını vurguladı.
Çorum halkına kaliteli, güvenli ve ucuz et yeme imkanı sunduklarını kaydeden Başkan Aşgın, ’Mezhabadan Halka’ sloganımızla kesimi yapılan yüzde 100 yerli hayvanları uygun fiyatlarla hemşehrilerimize sunuyoruz. İskilip Yolu 4. Kilometrede açtığımız HalkEt Tanzim Satış Mağazamızda büyükbaş ve küçükbaş etleriyle birlikte dana kavurma satışı da gerçekleştiriyoruz” dedi.
Başkan Aşgın, tüm Çorum halkını HalkEt Tanzim Satış Mağazasına gelerek HalkEt kalitesiyle tanışmaya davet etti.


Güncel 20.05.2020 19:00:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

2

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

3

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

4

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

5

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

6

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

7

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

8

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

9

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı

10

Bakan Yumaklı, MAKÜ Uluslararası Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni'nde konuştu: