Hamamözü doğalgaza kavuştu

Hamamözü doğalgaza kavuştu

Hamamözü doğalgaza kavuştu

Amasya’nın Hamamözü ilçesine doğal gaz verilmeye başlandı.
İlçede doğalgaz dağıtımına başlanması dolayısıyla tören düzenlendi. Törene Amasya Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Amasya milletvekilleri M. Levent Karahocagil ile Hasan Çilez, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Hamamözü Kaymakam Vekili Şeyma Şendur, Hamamözü Belediye Başkanı Fatih Bayrakdar, diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı.
Enerji kaynakları içinde kullanılması en kolay, çevre dostu ve konforlu bir yakıt olan doğalgazın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki hükümetler döneminde ülkenin dört bir yanında kullanılmaya başlandığını belirten Vali Masatlı, “Geçmişte ısınma aracı olarak sobalar kullanılıp kalorifer sistemleri bile yaygın değilken sadece bir kaç büyükşehirde doğalgaz kullanılabiliyordu. Şuanda ne mutlu ki ilçelerimizde ve hatta bazı kasabalarda bile halkımız doğalgaz kullanımının rahatlığını yaşamaktadır” diye konuştu.
Hamamözü’nde halkı doğalgazla buluşturmanın büyük mutluluğunu yaşadıklarına değinen Masatlı, “Belediyemizin öncülüğünde yapılan bu çalışmalarla hanelerimiz doğalgaza kavuşacak ve özellikle de evlerimizin yükünü çeken evlatlarımızı yetiştiren kadınlarımız 24 saat sıcak suya erişme imkânı bularak gündelik hayatları kolaylaşmış olacaktır” şeklinde konuştu.


Güncel 23.12.2022 20:06:32 0
Anahtar Kelimeler: hamamözü doğalgaza kavuştu

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi