Harçlıklarını biriktirip sokak hayvanlarına mama aldılar

Harçlıklarını biriktirip sokak hayvanlarına mama aldılar

Harçlıklarını biriktirip sokak hayvanlarına mama aldılar

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde lise öğrencileri tarafından kendi aralarında topladıkları para ile hayvan barınağındaki sevgiye ve ilgiye muhtaç olan hayvanlara mama aldılar ve ziyaret ettiler.
Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Bandırma Belediyesi’ne ait olan Hayvan Barınağındaki kedi ve köpekler için kendi aralarında topladıkları para ile mama aldılar. Okulun, Din kültürü öğretmenlerinden Abdulmenaf Öztürk ve Kübra Aktürk Oral’ın organizasyonluğunda gerçekleşen barınak ziyaretine okuldan da 38 öğrenci katılım sağladı.
Bir süre barınağı gezerek hayvanlarla yakından ilgilenen öğrenciler, yanlarında getirdikleri mamalarla hayvanları besledi. Öğrencilere barınak hakkında bilgi veren veteriner hekim Kamil Dur, Kubilay Kırımtay ve M. Metin Caner, çocukların farklı tecrübeler kazandığını ve özellikle hayvan sevgisinin aşılandığını belirtti.


Güncel 27.05.2023 12:05:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 4 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

2

Osmaniye'de turp işçileri, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Anadolu'nun kahve kültürünü tanıtan müzeyi 2 yılda yaklaşık 50 bin kişi gezdi

4

Yeşilay, Hatay'da geçen yıl 8 bin 125 kişiye bağımlılıkla mücadele eğitimi verdi

5

arabam.com'dan kış aylarında güvenli sürüş tavsiyeleri

6

Antalya, bisiklet sporunda da en önemli kamp merkezlerinden biri olacak

7

Cesur Kulaçlar projesinin 3. dönemi tamamlandı

8

Burdur'daki Karacaören Barajı'nda üretilen alabalık ve somon yurt dışından alıcı buluyor

9

Yale Linus Akıllı Kilit L2 Lite'ı piyasaya sürdü

10

Lif ile fermente gıda tüketimi mikrobiyotayı güçlendirerek kış hastalıklarına karşı koruyor