Hasan Polatkan Havalimanı’nda seferler devam edecek

Hasan Polatkan Havalimanı’nda seferler devam edecek

Hasan Polatkan Havalimanı’nda seferler devam edecek

Eskişehir’de bulunan Hasan Polatkan Havalimanı’nın kapatılmasıyla ilgili konu Eskişehir milletvekillerinin Ulaştırma Bakanı ile yaptığı görüşmesi sonucunda çözüldü.

Dün akşam AK Parti İl Binası’nda yapılan toplantıda AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı çözüm için bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüşme yapılacağını söylemişti. Bugün gerçekleşen görüşmelerde birçok insanın beklediği karar çıktı. Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı’nda seferlerin devam edeceği açıklandı. Toplantının sonucundan Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı’nın seferlerine devam edeceği milletvekillerinin ve İl Başkanının sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşım ile duyuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında Bakan Adil Karaismailoğlu ile gerçekleşen görüşmeye AK Parti Eskişehir milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı ile Emine Nur Günay, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, MKYK Üyesi Burhan Sakallı, MHP Eskişehir milletvekili Metin Nurullah Sazak ve AK Parti Meclis Üyesi Grup Başkan Vekili Murat Özcan katıldı.


Güncel 29.03.2022 17:55:43 0

İlginizi Çekebilir

1

VavaAI Fiyat Endeksi'nin Kasım 2025 sonuçları yayımlandı

2

Deloitte 2025 C-Suite Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayımladı

3

EY Küresel Risk Dönüşümü Araştırması yayımlandı

4

Aydıncık Kaymakamı Mehmet Çelik'e ziyaret

5

Türkiye Sigorta'nın peşin fiyatına taksit kampanyası devam ediyor

6

Huawei FreeClip 2 kulaklık modelini Türkiye'ye getirecek

7

Piapiri "En İyi Kurum İçi Girişimcilik Projesi" ödülüne layık görüldü

8

Bozyazı'da anaokulu öğrencileri ailelerini resmetti

9

Devlet desteğiyle Trabzon hurması cipsi üreten kadın girişimci, istihdam ve kapasitesini artırdı

10

Yapay zeka ve veri merkezleri elektriğe olan talebi hızla artırıyor