'HASANBEYLİ PAYLAŞIYOR' ADI ALTINDA YARDIM KAMPANYASI

Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesindeki, kamu görevlileri, mahalle ve köy muhtarları tarafından, korona virüs salgınından etkilenen, 65 yaş üstü muhtaç durumdaki insanlar, hasta ve engellere yönelik 'Hasanbeyli Paylaşıyor' adı altında kuru gıda ve temizlik malzemesi yardım kampanyası başlatıldı. Yardım kolileri, Hasanbeyli Vefa Destek Grubu Koordinesinde muhtaç ve yasaklı olan vatandaşlara dağıtıldı.
Hasanbeyli Kaymakamlığından yapılan açıklamada ise gönüllü muhtarların başvurusu ile başlayan sürece herkesin omuz vermesinin yapılanların kıymetini arttıracağı belirtildi. Açıklamanın devamında, 3 hafta içinde toplanan erzak ve temizlik kolilerinin, yerlerine Hasanbeyli kaymakamlığı vefa destek koordinesinde teslim edildiği, bu sayede hem ihtiyaçların giderileceği hem de dışarıya çıkmaların azalmasının temin edileceği vurgulanarak, "En kötü günümüz buysa bugün de biz hep birlikteyiz. Hasanbeyli Paylaşıyor" denildi.
Muhtarlar Hüseyin Koçak, Adem Sönmez ve Erkan İlçi, 65 yaş ve üzeri bağışıklık sistemi düşük ve kronik akciğer hastalığı olanlar ile bağışıklık sistemini bozan ilaçları kullanan ve ekonomik durumu muhtaç durumun altında olan insanların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kuru gıda ve temizlik gibi ayni yardım kampanyası başlatıldığını söylediler.

 



Osmaniye 9.04.2020 14:15:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

2

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

3

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

4

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

5

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

6

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

7

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

8

İnşaat işçisinin acı sonu

9

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

10

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı