Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye 2. Bölge Şube Müdürü Kahraman, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye 2. Bölge Şube Müdürü Kahraman, AA

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye 2. Bölge Şube Müdürü Kahraman, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

HATAY - Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye 2. Bölge Şube Müdürü Harun Reşit Kahraman, Anadolu Ajansının gözünden 2025'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Kahraman, lifebox, AJet ve ROKETSAN sponsorluğunda düzenlenen yarışmada, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin 2025 yılında Türkiye ile dünya gündeminde yankı bulan 6 kategorideki 112 fotoğrafını inceledi.

"Gazze: Açlık" kategorisinde Ali Jadallah'ın "Gazze'de açlıkla mücadele eden Filistinlilere, yemek dağıtıldı", "Portre"de Dilara İrem Sancar'ın "Sudan çerçeve" fotoğrafını seçen Kahraman, "Haber" kategorisinde Mahmut Serdar Alakuş'un "Aynı şemsiyenin altında" fotoğrafını oyladı.

Kahraman, "Spor" kategorisinde Mustafa Hatipoğlu'nun "Kaptan", "Doğal Yaşam ve Çevre"de Murat Şengül'ün "Ateş kasırgası", "Günlük Hayat"ta ise Harun Özalp'in "Yağmur altında, keyfi yerinde" karelerine oy verdi.

- Oylama

AA'nın 2012'den bu yana düzenlediği yarışmada, bu yıl "Haber", "Doğal Yaşam ve Çevre", "Spor" ve "Günlük Hayat" olmak üzere 4 ana kategorinin yanı sıra "Gazze: Açlık" ve "Portre" başlıklı 2 özel kategori yer alıyor.

Türkçe ve İngilizce alt yazıyla dünya genelinde yapılan oylamaya katılanlar, istedikleri sayıda fotoğrafa oy verebiliyor.

Oylama "yilinkareleri.aa.com.tr" internet sitesi üzerinden 15 Şubat Pazar saat 17.00'ye kadar devam edecek.



Yurt Dünya 12.02.2026 11:34:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Biruni Üniversitesinden "gastronomide hipergerçeklik ve teknolojik dönüşüm" değerlendirmesi

2

Yaz aylarında binlerce kişiyi ağırlayan tarihi mahalle kışın 3 haneye emanet

3

Antalya'daki otobüs kazasında kopan uzuvları yerine dikilen yaralıların durumu iyiye gidiyor

4

Mersin'de bir genç evin banyosunda ölü bulundu

5

Adana'da çiğ köfte ustası çift çölyak hastaları için glütensiz tarif geliştirdi

6

Adana'da 2 araç çalıp 4 iş yerinden hırsızlık yapan 2 zanlı tutuklandı

7

Antalya'da 1500'den fazla futbol takımı kamp yaptı

8

Osmaniye’de gastronomi, tarih ve doğa için yeni dernek kuruldu

9

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye 2. Bölge Şube Müdürü Kahraman, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Mersin Organize Sanayi Bölge Müdürü Halil Yılmaz, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı