Hatay vaka artışları sonrasında sessizliğe büründü

Hatay vaka artışları sonrasında sessizliğe büründü

Hatay vaka artışları sonrasında sessizliğe büründü

Korona virüs vakalarının en fazla arttığı illerin başında gelen Hatay sessizliğe büründü.
Hatay’da gündüz saatlerinde sokağa çıkma kısıtlaması olmamasına rağmen cadde ve sokaklar boş kaldı. Antakya’nın en işlek caddelerinden olan Atatürk Caddesi, Hürriyet Caddesi, Cumhuriyet Meydanı gibi bölgeler de boş kaldı. Yüzde 125 vaka artışı sonrasında tedirgin olan vatandaşlar dışarıya çıkmayarak evlerinde kaldılar. Vatandaşlar daha çok evlerinde ve iş yerlerinde bulunurken, dışarıya çıkmak istemediklerini, çok tedirgin olduklarını belirttiler.
Bazı vatandaşlar, Hatay için özel bir kısıtlama yapılması gerektiğini belirterek vaka artışlarının başka şekilde düşmeyeceğini söylediler.
Bazı vatandaşlar ise, Hatay’da artan vaka artışları sonrasında dışarıya çıkmaya korkar olduklarını, mecburi işleri olmadığı sürece, dışarıya çıkmadıklarını söylediler.
Hatay halkının yükselen vaka artışı sonrasında tedirgin olduğunu söyleyen vatandaşlar, bu yüzden kimsenin dışarı çıkmadığını belirttiler.


Güncel 10.12.2020 14:10:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

2

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

3

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

4

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

5

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

6

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

7

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

8

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

9

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor

10

TİM Başkanı Gültepe, Antalya'da "Bölgesel İhracat Buluşmaları"nda konuştu: