Hatay’da 489 kök kenevir ile 6 kilo 790 gram esrar ele geçirildi

Hatay’da 489 kök kenevir ile 6 kilo 790 gram esrar ele geçirildi

Hatay’da 489 kök kenevir ile 6 kilo 790 gram esrar ele geçirildi

Hatay’ın Defne ilçesinde boyları 2 ile 5 metre aralığında değişen 489 kök kenevir bitkisi ile 6 kilo 790 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
Defne İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Ballıöz Mahallesi’nde gerçekleştirilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında Esenbulak Mahallesi’nde bulunan arazi içerisinden kenevir bitkisi toplandığı bilgisi alındı. Defne İlçe Jandarma Komutanlığı ile Kaçakçılık Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, jandarma dedektifleri (JASAT) ve öğle isimli uyuşturucu madde arama köpeği ile birlikte yapılan arama sonucunda boyları 2 ile 5 metre aralığında değişen 489 kök kenevir bitkisi ile 6 kilo 790 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
Kenevir bitkisi toplarken yakalanan şüpheli E.A. ile H.H. adli makama sevk edilirken ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.


Yurt Dünya 24.08.2021 15:50:46 0

İlginizi Çekebilir

1

Feke'de takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı

2

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

3

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

4

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

5

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

6

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

7

SunExpress'te üst düzey atama

8

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

9

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

10

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı