Hatay’da 6 farklı enkazdan 10 kişi göçükten kurtarıldı

Hatay’da 6 farklı enkazdan 10 kişi göçükten kurtarıldı

Hatay’da 6 farklı enkazdan 10 kişi göçükten kurtarıldı

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından arama kurtarma faaliyetlerine destek olmak için bölgeye giden Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilk etapta Hatay merkezdeki 6 farklı enkazdan 10 kişiyi yaralı olarak kurtardı.
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde de yoğun bir şekilde hissedilen depremin ardından bölgeye giden Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, arama kurtarma faaliyetlerine başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına ait 2 kaza kırım aracı, 3 arazöz, 1 merdivenli yangın söndürme aracı, 3 destek aracı ve 40 personel bölgede kurulan Afet Koordinasyon Merkezi tarafından Hatay merkezde görevlendirildi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri görevlendirildikleri Hatay Merkez 75. Yıl Bulvarı ile Ekinci Yolu kesişiminde bulunan bölgeye sabaha karşı ulaştı. Hemen arama kurtarma çalışmalarına başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri 6 farklı enkazda yaptığı çalışmalarda ilk etapta 10 kişiyi yaralı olarak kurtardı. Arama kurtarma çalışmalarının aralıksız sürdüğü belirtilirken, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına ait 2 adet arama kurtarma aracının daha bölgeye takviye olarak gönderildiği belirtildi.


Yurt Dünya 7.02.2023 12:38:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

2

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

3

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

4

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

5

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

6

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

7

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

8

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

9

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı

10

Bakan Yumaklı, MAKÜ Uluslararası Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni'nde konuştu: