Hatay'da bir kişinin tabancayla yaralanmasına ilişkin 2 şüpheli daha yakalandı

Hatay

Hatay'da bir kişinin tabancayla yaralanmasına ilişkin 2 şüpheli daha yakalandı

HATAY - Hatay'ın Samandağ ilçesinde 17 yaşındaki kızın tabancayla vurularak ağır yaralanmasına ilişkin soruşturma kapsamında 2 şüphelinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 4'e yükseldi.

Mağaracık Mahallesi'ndeki konteynerde dün E.M'nin tabancayla ağır yaralanmasına ilişkin soruşturma devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaralı E.M'nin ablası E.M. ile S.Y'nin ardından olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen D.S. ve M.Ç'yi de gözaltına aldı.

Şüphelilerin adreslerindeki aramalarda, ruhsatsız 4 tabanca, kaleşnikof piyade tüfeği, 4 av tüfeği ile 4 şarjör, 191 fişek, 269 av tüfeği fişeği, 123,37 gram esrar, 3 bıçak, 111 bin lira, 300 dolar, hassas terazi ve tüfek dürbünleri ele geçirildi.

Gözaltına alınan 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öte yandan tedavisi Defne Devlet Hastanesi'nde devam eden E.M'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Hatay'ın Samandağ ilçesi Mağaracık Mahallesi'nde dün konteynerde annesiyle yaşadığı öğrenilen E.M. (17) tabancayla vurularak ağır yaralanmıştı.



Yurt Dünya 8.01.2026 15:27:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Kalite Yönetimi Turizm Ödülleri sahiplerine verildi

2

Mersin'e bir nükleer güç santralinde çalışmaya gelen Rus kadın Müslüman oldu

3

Osmaniye'de yol kenarındaki inşaat malzemelerine çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı

4

Antalya'da şehit ve gazi yakınlarından keçe sergisi ve konser

5

Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

6

Halkbank Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final

7

Alanya'da kundaklama iddiasıyla yakalanan 3 zanlı tutuklandı

8

EY CEO Görünümü Araştırması'nın sonuçlarını paylaştı

9

Manavgat'ta iki belediye aracının çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı

10

Korkuteli ilçesinde Orman Haftası'nda fidanlar toprakla buluşturuldu