Hatay'da KADEM "Şiddete Karşı Hep Birlikte" kampanyasını duyurdu

Hatay

Hatay'da KADEM "Şiddete Karşı Hep Birlikte" kampanyasını duyurdu

HATAY - Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Hatay İl Temsilcisi Saliha Betül Yıldız, "Şiddete Karşı Hep Birlikte" kampanyasıyla kadına yönelik şiddete karşı güçlü tepki oluşturmaya çalıştıklarını belirtti.

Yıldız, KADEM'in 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında, "Şiddete Karşı Hep Birlikte" kampanyasını başlattığını söyledi.

Vakfın kurulduğu günden itibaren kadına yönelik şiddetle mücadele ettiğini belirten Yıldız, bu konuda çok sayıda çalışma yaptıklarını anlattı.

Bu yılki kampanyalarını da "Hep Birlikte" sloganıyla başlattıklarını ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:

"Kampanya kapsamında, yıl boyunca turuncu rozetlerimizi takarak bu mücadelenin bir parçası olduğumuzu güçlü bir şekilde ifade edeceğiz. Üzerimizde taşıdığımız her turuncu aksesuar, taktığımız her rozet ya da paylaştığımız her görsel, 'kadına yönelik şiddetle mücadelede ben de varım' mesajımızın bir simgesi olacak. Türkiye'nin dört bir yanında yayılacak bu güçlü mesajı, biz de Hatay'da en güçlü şekilde duyuracağız."



Yurt Dünya 25.11.2025 18:18:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Lif ile fermente gıda tüketimi mikrobiyotayı güçlendirerek kış hastalıklarına karşı koruyor

2

Eğirdir Belediye Başkanı Özer, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Adana merkezli fuhuş operasyonunda yakalanan 14 zanlı tutuklandı

4

Osmaniye'de asansör boşluğuna düşen yaşlı kadın öldü

5

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

GÜNCELLEME - Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

7

Mersin'de yolcu otobüslerindeki 300 kilogram sucuk ve 2 koli çiğköfteye el konuldu

8

Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

9

Hatay'da evden para ve ziynet eşyası çalan şüpheli tutuklandı

10

Adana'da otomobilin dere yatağına devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı