Hatay’da komandolar yangın söndürüyor

Hatay’da komandolar yangın söndürüyor

Hatay’da komandolar yangın söndürüyor

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde çıkan ve gece kontrol altına alınan orman yangınında soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangını söndürme ve soğutma çalışmalarına komandolar da katılıyor.
Dün akşam saatlerinde Dörtyol’un Kuzuculu mevkisinde çıkan orman yangını, karadan ve havadan müdahale edilerek kontrol altına alındı. Yangın söndürme çalışmalarına 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’nda görevli 160 Mehmetçik çalışmalara katıldı. Komandolar kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmalarına devam ediyor.
15 hektar alanın zarar gördüğü kaydedilen orman yangınını soğutma çalışmaları karadan sürerken havadan da bölgede görev yapan yangın söndürme helikopteri de zaman zaman soğutma çalışmasına katılarak bölgeye su bırakıyor.


Yurt Dünya 5.08.2021 13:46:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

2

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

3

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

4

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

5

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

6

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

7

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

8

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

9

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı

10

Bakan Yumaklı, MAKÜ Uluslararası Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni'nde konuştu: