Hatay'da ortaokul öğrencileri "cami buluşması" etkinliğinde bir araya geldi

Hatay

Hatay'da ortaokul öğrencileri "cami buluşması" etkinliğinde bir araya geldi

HATAY - Hatay'da ortaokul öğrencileri, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Hatay İl Temsilciliğinin yaz okulu etkinlikleri kapsamında düzenlediği "cami buluşması" programına katıldı.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Hacı Mehmet Alkan Camisi'ndeki programda, 15 ilçeden 1500 ortaokul öğrencisi bir araya geldi.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından ilahilerin okunduğu programda, öğrencilere sinevizyon gösterimi yapıldı.

Etkinlikte öğrenciler, İl Müftüsü Mevlüt Topçu'yla namaz kıldı.

Program sonunda öğrencilere dondurma, bisküvi ve meyve suyu ikram edildi.

Mevlüt Topçu, AA muhabirine, caminin çocuk sesleriyle neşelendiğini söyledi. İmanlı ve ahlaklı nesillerin yetiştirilmesinin çok kıymetli olduğunu belirten Topçu, "Burada yavrularımızla buluşma gerçekleştirdik. Bugün çok mutlu günümüzdü, emeği geçen herkesten Allah razı olsun." dedi.

TÜGVA İl Temsilcisi Mehmet Emin Sağanak da yaz okulu etkinlikleri kapsamında 1500 öğrenciyle camide buluştuklarını, çocukların etkinlikler sayesinde dolu dolu bir yaz dönemi geçirdiğini kaydetti.



Bölgeden 28.07.2025 18:55:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 15 sikke ve tarihi obje ele geçirildi

2

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Hatay'da konuştu:

3

Çorum FK-Hatayspor maçının ardından

4

Anamur Belediye Başkanı Deniz, tarım işçisi kadınları ziyaret etti

5

Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

6

Mersin'de "Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası" başladı

7

Ümitler Avrupa Judo Kupası, Antalya'da başladı

8

Anamur'da kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi

9

Grand Prix Apollon Temple Bisiklet Yarışları, Manavgat'ta düzenlendi

10

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek