Hatay’da salgın hastalıkların önüne geçilecek

Hatay’da salgın hastalıkların önüne geçilecek

Hatay’da salgın hastalıkların önüne geçilecek

Kocaeli’den Hatay’a giden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın başkanlığında yapılan toplantıda, muhtemel salgın hastalıkların önüne geçilmesi için yürütülecek çalışmalara ilişkin yetki verildi.
Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından çok sayıda iş makinesi ve personeli ile bölgeye giden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, belediye personelleri ile Hatay Defne’de çalışmalarına devam ediyor. Ali Yıldırım Sezer, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın başkanlığında, Hatay Bölge Koordinatörü Amasya Valisi Mustafa Masatlı katılımıyla düzenlenen koordinasyon toplantısında, Hatay’ın tüm ilçelerinin ilaçlanması, vektör mücadelesi, dezenfeksiyon ve hijyenin sağlanması işleri konusunda koordinasyon yetkilisi olarak görevlendirildi.
Hatay’da ilaçlama ve dezenfeksiyon gibi çalışmalarla hijyenin sağlanmasıyla ilgili, tüm ilçeler ile yardımcı olacak belediyeler arasındaki koordinasyonun sağlanması, iş ve işlemlerin yürütülmesi konusunda Başkan Sezer’e yetki verildi. Görevlendirmenin ardından Başkan Sezer, belediyelerle iş birliği içinde, Defne ve Antakya başta olmak üzere gerekli tedbirlerin alınmasıyla ilgili çalışmalara başladı.


Güncel 13.02.2023 11:37:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Valisi Yavuz, trafiğe kapatılan Feke-Saimbeyli kara yolunda incelemede bulundu

2

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Adana İl Kongresi'nde konuştu:

3

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

4

Antalya'da iki otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

5

Antalya'daki Uçansu Şelalesi'nin debisi yağışlardan dolayı arttı

6

Adana'da heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan yolda çalışmalar sürüyor

7

Çağrı Bey sondaj gemisi ilk görev yeri Somali'ye uğurlandı

8

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sürüyor

9

Dörtyol'da ilçesinde göçük altında kalan köpek yavrularını itfaiye ekibi çıkardı

10

Antakya ilçesinde devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı