Hatay'da şehit ve gazi derneklerinden terör saldırılarına tepki

Hatay

Hatay'da şehit ve gazi derneklerinden terör saldırılarına tepki

HATAY - Hatay'da şehit ve gazi dernekleri, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki terör saldırılarını protesto etti.

Atatürk Bulvarı'ndaki Atatürk Anıtı'nda bir araya gelen katılımcılar şehitlerin anısına saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı'nı okudu.

Türk Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcisi Neşet Turhan, gazetecilere, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının gerçekleştirdiği hain saldırıyı lanetlediklerini söyledi.

Saldırılar sonucu 12 Mehmetçiğin şehadet şerbetini içtiğini belirten Turhan, şunları kaydetti:

"Bir vatan, 12 can, 12 Mehmet, 12 evlat, 12 ana, 12 baba, 12 eş ve 12 yiğit, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bugün gerek yurt içinde gerekse yurt dışında birçok noktada ülkemiz, bayrağımız ve Türk milletinin huzur ve güven içerisinde yaşaması için canlarını, göz kırpmadan hiçe sayarak her türlü zor şartlarda görev yapan silah arkadaşlarımız, vatan size minnettardır."



Yurt Dünya 29.12.2023 22:16:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Konyaaltı ilçesinde ramazan öncesi işletmeler denetlendi

2

Samandağ ilçesinde kıyı şeridinde temizlik yapıldı

3

Medipol Sağlık Grubu'ndan "Ramazan ve Sağlık" paneli

4

Türk un sanayisi küresel gücünü ihracatta 3 milyon tona ulaşarak büyütmeyi hedefliyor

5

Adana'da eski ÇÜ Rektörlüğü Özel Kalem Müdürü Meral Kara Delen mezarı başında anıldı

6

Antalya'da ruhsatsız silah operasyonunda 5 kişi yakalandı

7

Alanya'da kaçak tütün operasyonu düzenlendi

8

Adana Orman Bölge Müdürlüğü yöneticilerine etkili iletişim ve liderlik eğitimi verildi

9

Red Bull sporcusu Costa, hareket halindeki trene iniş yapıp yeniden havalandı

10

Mersin'de orman sınırlarındaki kaçak yapıların yıkımına başlandı